ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μανωλάς: "Πάμε γερά ρε παλίκαροι, θα τους καταπιούμε όλους"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε στο Instagram την υπερηφάνεια του για την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια. Τι έγραψε ο Κώστας Σταφυλίδης στο λογαριασμό του και οι δηλώσεις του Μανώλη Σιώπη.

Ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε σφίξιμο στο πόδι στην προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο, αλλά αγωνίστηκε κανονικά, αφού δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον "τελικό" με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Παρά την ήττα και το ότι η γαλανόλευκη στηρίζεται πλέον εν πολλοίς στους Βέλγους για την 2η θέση, σε συνδυασμό με το δικό της "2 στα 2", ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα εξέφρασε μέσω Instagram την υπερηφάνεια του για την εικόνα της ομάδας και την πίστη του για την συνέχεια των προκριματικών με Κύπρο (7/10) και Γιβραλτάρ (10/10).

"Είμαστε γεννημένοι για τις δυσκολίες! Ελλαδάρα μου, πάντα μαζί στις χαρές και τα δύσκολα! Πάμε γερά ρε παλίκαροι, θα τους καταπιούμε όλους", έγραψε ο Μανωλάς στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Κώστας Σταφυλίδης με τη σειρά του, τα έβαλε με την ατυχία της Εθνικής μας. Άλλωστε, ο ίδιος είχε το δοκάρι στο 17ο λεπτό, το οποίο θα μπορούσε να έχει αλλάξει τη μοίρα του αγώνα από νωρίς. Πάντως, αισθάνεται υπερήφανος για τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής άσος πόσταρε μία φωτογραφία στο Ιnstagram από το χθεσινό (3/9) ματς, γράφοντας: "Όντως λείπει κάτι από αυτήν την ομάδα. "ΤΥΧΗ". Υπερήφανος παλικάρια μου".

Ο Μανώλης Σιώπης, μιλώντας μετά τον αγώνα με τους Βέλγους, ανέφερε: "Υπάρχει μία πικρή γεύση. Όλα τα παιδιά έχουν το κεφάλι ψηλά. Όλοι έδωσαν τα πάντα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ