ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή του Καντέ

France's Ngolo Kante kicks the ball prior to the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Ngolo Kante kicks the ball prior to the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Πολλοί απόρησαν όταν είδαν τον Ντιντιέ Ντεσάμπ ν' αντικαθιστά τον Ενγκολό Καντέ στο 55ο λεπτό του τελικού της εθνικής Γαλλίας με την αντίστοιχη της Κροατίας. Η "Parisien" αποκάλυψε ότι ο μέσος της Τσέλσι έπαιζε το ματς με γαστρεντερίτιδα!

Η Γαλλία νίκησε 4-2 την Κροατία στο "Luzhniki" της Μόσχας και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "μπλε", Ντιντιέ Ντεσάμπ, προέβη σε μια ασυνήθιστη αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Έβγαλε τον Ενγκολό Καντέ για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Στεβέν Ενζονζί. Ο μέσος της Τσέλσι δεν είχε μυϊκό πρόβλημα, αλλά είχε... πρόβλημα. Όπως αποκάλυψε η "Parisien", προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Πάλεψε, ωστόσο, για το χρονικό διάστημα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ρωσικής πρωτεύουσας. Διένυσε συνολικά 8,5 χιλιόμετρα. Όλοι έχουν να μιλούν για την αυταπάρνηση που επέδειξε ο 27χρονος.

Γι' αυτό κι ο Ενζονζί, αυτός που τον αντικατέστησε δηλαδή, ζήτησε να του δοθεί το τρόπαιο μετά τη λήξη του ματς ως ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του. Έστω και υπό αντίξοες συνθήκες... όπως την Κυριακή (15/7).

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ