ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κομπανί: "Βέλγοι, ελάτε μαζί μας στην Ελλάδα"

Belgium's Vincent Kompany celebrates after Belgium beat Israel during a Group B Euro 2016 qualifying soccer match between Belgium and Israel at the King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Vincent Kompany celebrates after Belgium beat Israel during a Group B Euro 2016 qualifying soccer match between Belgium and Israel at the King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Βενσάν Κομπανί προσκάλεσε τους Βέλγους οπαδούς να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" (3/9, 21:45) προκειμένου να στηρίξουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια πρόκρισης.

Η εθνική Βελγίου πέρασε από το Ταλίν, επικρατώντας με 2-0 της αντίστοιχης της Εσθονίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και διατηρεί σαφέστατο προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βενσάν Κομπανί έμεινε ενθουσιασμένος από την παρουσία των 1.400 συμπατριωτών οπαδών του στο Ταλίν και ζήτησε να συμβεί το ίδιο και στο ματς του Φαλήρου, με την Ελλάδα στις 3 Σεπτέμβρη για την όγδοη αγωνιστική.

"Το αποτέλεσμα στη Ζένιτσα ήταν ιδανικό για εμάς. Εάν κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς θα είμαστε πιθανότατα στο Μουντιάλ. Πρώτα εντός έδρας με το Γιβραλτάρ και μερικές ημέρες αργότερα με την Ελλάδα.

Ζητώ ήδη από τους οπαδούς μας να έρθουν εκεί. Ήρθαν μαζικά στο Ταλίν και νιώσαμε καλά στη διάρκεια του ματς. Πρέπει να γίνει το ίδιο πράγμα και στην Ελλάδα", υποστήριξε ο Βενσάν Κομπανί.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ