ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ευχή του Νεϊμάρ σε Ράκιτιτς και Εμπαπέ

Paris Saint Germain's Kylian Mbappe, right, reacts with Neymar after he scored the second goal against Lyon during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Kylian Mbappe, right, reacts with Neymar after he scored the second goal against Lyon during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Νεϊμάρ ευχήθηκε μέσω μηνύματος που ανέβασε στο instagram στους Εμπαπέ και Ράκιτιτς να ευχηθούν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έδωσε ραντεβού για το Κατάρ.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βρεθούν αντίπαλες η Γαλλία με την Κροατία και ο Νεϊμάρ έχει έναν καλό φίλο σε κάθε ομάδα. Ο λόγος για το νυν συμπαίκτη του Κιλιάν Εμπαπέ που παίζει στους "τρικολόρ" αλλά και τον Ράκιτιτς με το οποίο ήταν συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα.

Για αυτό ο Βραζιλιάνος σταρ με ένα μήνυμα του στο instagram θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία και στους δυο για την αναμέτρηση της Κυριακής, έγραψε ότι είναι περήφανος και ότι θα πρέπει να το απολαύσουν. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην στεναχώρια του που δεν βρίσκεται η Βραζιλία στον τελικό και έδωσε ραντεβού για το Κατάρ.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Φίλοι μου, Κιλιάν Εμπαπέ και Ιβάν Ράκιτιτς,

Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να φτάσετε ως εδώ, τώρα να το απολαύσετε και να το διασκεδάσετε γιατί αξίζει τον κόπο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους δυο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος βλέποντας τις αντιδράσεις των οπαδών από τις χώρες σας, τη Γαλλία και την Κροατία, γιορτάζοντας πολύ αυτό το κατόρθωμα.

Δεν το αρνούμαι, θα ήθελα να είμαι με έναν από εσάς στο γήπεδο, αλλά όχι σε αυτό το Κύπελλο... Βλέπουμε στο Κατάρ ...

Είμαι εδώ στο πλήθος για το "χρυσό αγόρι μου" και τον συμπαίκτη μου στην Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να διασκεδάσετε πολύ την Κυριακή, χωρίς να ξεχνάτε ότι είναι μια διοργάνωση στην οποία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είστε ήδη πρωταθλητές. Να μεταφέρετε στους συμπαίκτες σας την επιθυμία μου για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαστε φίλοι και ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι περήφανος για αυτόν τον μεγάλο τελικό. Καλή τύχη!!»


Η ευχή του Νεϊμάρ σε Ράκιτιτς και Εμπαπέ
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ