ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ενόχληση του Μόντριτς για το λέιζερ στο Ελλάδα-Κροατία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οπαδοί της Εθνικής Ελλάδας "σημάδεψαν" με λέιζερ τον αρχηγό της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, ο οποίος εκδήλωσε με μορφασμό την ενόχλησή του. (video)

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) με την αντίστοιχη της Κροατίας για τη ρεβάνς των μπαράζ του Μουντιάλ 2018, αλλά η συμπεριφορά των θεατών στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί υποδειγματική.

Την αρχή έκαναν οι αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του κροατικού εθνικού ύμνου, ενώ στόχος του λέιζερ της ελληνικής κερκίδας έγινε ο μέσος της Ρεάλ κι αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς.

Ο 32χρονος όδευε για να εκτελέσει στημένη φάση, όταν δέχθηκε το πράσινο φως του λέιζερ στα μάτια του κι αυθόρμητα εξέφρασε με μορφασμό τη φυσιολογική ενόχλησή του. Η συγκεκριμένη κίνηση των Ελλήνων έχει σχολιαστεί αρνητικά σε σημαντικά ευρωπαϊκά media, μεταξύ άλλων στη Sun και τη BILD.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ