ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ενδεκάδα της Κροατίας στη ρεβάνς με την Ελλάδα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο "Maksimir", θα παρατάξει ο Ζλάτκο Ντάλιτς την Κροατία στη ρεβάνς του Φαλήρου με την Ελλάδα.

Απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 οι Κροάτες μετά το 4-1 κόντρα στην εθνική μας στο Ζάγκρεμπ, έρχονται στο Φάληρο για να προφυλάξουν το ισχυρό προβάδισμα τους.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς φυσιολογικά δεν άλλαξε πολλά συγκριτικά με τις επιλογές προσώπων που είχε κάνει στην αναμέτρηση του "Maksimir".

Για την ακρίβεια προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα, βάζοντας τον Μάντζουκιτς αντί του Κράμαριτς. Ο κυνηγός της Γιουβέντους αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης των φιλοξενούμενων.

Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λοβρέν, Βίντα, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Πέρισιτς και Κάλινιτς είναι οι αυτοί που ξεκινούν στην ενδεκάδα της Κροατίας, σε σύστημα 4-3-3.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ