ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Γκριεζμάν: "Η Ουρουγουάη θα παίξει σαν την Ατλέτικο"

France's Kylian Mbappe, left celebrates with =teammate France's Antoine Griezmann after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe, left celebrates with =teammate France's Antoine Griezmann after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent) (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για το ματς της Γαλλίας με την Ουρουγουάη (6/7, 17:00) για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, θεωρώντας ότι η "σελέστε" θα αγωνιστεί όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, μίλησε για το ματς της Γαλλίας με την Ουρουγουάη (6/7, 17:00) για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, θεωρώντας ότι η "σελέστε" θα αγωνιστεί όπως η ομάδα του, την οποία γνωρίζει με κλειστά μάτια. Άλλωστε, έχει ποδοσφαιριστές όπως οι Γοδίν και Χιμένες, με τους οποίους είναι συμπαίκτης στους "ροχιμπλάνκος".

"Η Ουρουγουάη θα είναι όπως η Ατλέτικο. Θα πάρουν το χρόνο τους, θα πέσουν, θα πάνε στον διαιτητή. Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτό, διότι το ματς θα είναι βαρετό και θα θέλουν να μας βάλουν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού", είπε αρχικά ο Γκριεζμάν και συνέχισε για τον Εμπαπέ:

"Εξαρτάται από εμάς να τον βάλουμε στην κατάλληλη συνθήκη και να τον κάνουμε να αισθανθεί καλά στο χορτάρι. Η Ουρουγουάη πιθανότατα θα αμυνθεί διαφορετικά πάνω του. Είναι ένας προημιτελικός και είναι μόλις 19 ετών. Ήταν ήσυχος στα αποδυτήρια και η ωριμότητά του με εντυπωσιάζει. Πάντα ακούει. Είναι εξαιρετικό για εμάς.

Όταν θέλει να σκοράρει περισσότερο, να πληγώνει τις αντίπαλες ομάδες, είναι κορυφαίος. Θα ανεβάσει το παιχνίδι μας. Εξαρτάται από εμάς το να του δώσουμε τις κατάλληλες μπαλιές".

AP Photo/David Vincent

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ