ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Φονιάς" στα τελευταία λεπτά ο Λουκακού

Belgium's Romelu Lukaku, center, jubilates after scoring a goal during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Βέλγιο, Λουκακού AP

Ο Ρομελού Λουκακού "πλήγωσε" την Εθνική μας ομάδα στο 89'. Ο θηριώδης Βέλγος στράικερ συνηθίζει τελευταία να σκόραρει στο φινάλε, αφού βρήκε δίχτυα μετά το 80ό λεπτό για 8η διαδοχική φορά.

Η Εθνική μας ομάδα κρατούσε το 0-1 στο "Stade Roi Baudouin", στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αλλά στο 89' δεν άντεξε και "λαβώθηκε" από τον φοβερό Ρομελού Λουκακού. Ο στράικερ της Έβερτον στόπαρε τη μπάλα υπό την πίεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και με εξαιρετική κίνηση έκανε το 1-1.

Ο 24χρονος σέντερ φορ αποδεικνύεται "φονιάς" στα τελευταία λεπτά. Είναι άξιο αναφοράς πως τα τελευταία του οκτώ τέρματα τα έχει σημειώσει μετά το 80ό λεπτό. Έκανε την αρχή με την Μπόρνμουθ, όταν σημείωσε δύο γκολ για την Έβερτον, το ένα στο 83' και το άλλο στο 84'.

Σκόραρε στο 80' απέναντι στη Σάντερλαντ, στο 81' με την Τότεναμ, στο 82' με την Γουέστ Μπρομ, αλλά και στο 91' και στο 94' απέναντι στη Χαλ. Το βράδυ του Σαββάτου (25/3) σημείωσε το 8ο γκολ της τελευταίας στιγμής απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ