ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έχασε και δεύτερη προπόνηση ο Ράσφορντ

England's Marcus Rashford during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Marcus Rashford during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της εθνικής Αγγλίας (18/6, 21:00) στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αντίστοιχη της Τυνησίας είναι αμφίβολη.

Μετά την τελευταία προπόνηση επί αγγλικού εδάφους (13/6), ο Μάρκους Ράσφορντ απουσίασε κι από την πρώτη επί ρωσικού (Αγία Πετρούπολη). Ο επιθετικός της εθνικής Αγγλίας δεν προπονήθηκε, δηλαδή, για δεύτερη διαδοχική ημέρα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Έτσι, η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των "τριών λιονταριών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τυνησία - τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Βόλγκογκραντ - παραμένει αμφίβολη και η ανησυχία για την κατάστασή του μεγαλώνει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ