ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έτοιμος κόντρα στη Ρωσία ο Σαλάχ

Egypt's Mohamed Salah, second left, sits on the bench ahead the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Egypt's Mohamed Salah, second left, sits on the bench ahead the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Αιγύπτου με τη Ρωσία, ενώ διευκρινίστηκε ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον άφησε εκτός στην πρεμιέρα με την Ουρουγουάη γιατί δεν ήθελε να πάρει ρίσκο.

Λίγες ημέρες παίρνει παράταση το ντεμπούτο του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο "αστέρας" της Αιγύπτου δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην πρεμιέρα και την ήττα (0-1) από την Ουρουγουάη, γιατί ο "καμπεσόν" (παρατσούκλι του Αργεντινού τεχνικού) δεν ήθελε να πάρει κάποιο ρίσκο.

Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Ρωσία (19/6, 21:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ 2018. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει παίξει από τον τελικό του Champions League και τον τραυματισμό του στην επαφή με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Mark Baker

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ