ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έρευνα της FIFA για το επίμαχο video των Βίντα - Βουκόγεβιτς

Referee Sandro Ricci from Brazil shows a yellow card to Croatia's Domagoj Vida during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Referee Sandro Ricci from Brazil shows a yellow card to Croatia's Domagoj Vida during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Η FIFA διέταξε έρευνα για το επίμαχο video των Ντομάγκοϊ Βίντα κι Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, καθώς οι Κροάτες αφιέρωσαν την πρόκριση επί της Ρωσίας στην Ουκρανία με σύνθημα πολιτικής απόχρωσης.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπεσίκτας και της εθνικής Κροατίας, Ντομάγκοϊ Βίντα, κι ο πρώην διεθνής αμυντικός μέσος και νυν scout, Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, πανηγύρισαν μαζί στα αποδυτήρια την επιτυχία κι αφιέρωσαν την πρόκριση επί της Ρωσίας στην... Ουκρανία.

Σε βίντεο που δημοσίευσαν οι δύο πρώην παίκτες της Ντίναμο Κιέβου φωνάζουν "Δόξα στην Ουκρανία", σύνθημα του ουκρανικού στρατού κατά των Ρώσων. Εξάλλου οι σχέσεις των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα είναι κακές και η κίνηση των δύο Κροατών καθόλου τυχαία.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση του video, η FIFA διέταξε έρευνα για την υπόθεση. Οι δύο Κροάτες κινδυνεύουν σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας τους (σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι) με ποινή αποκλεισμού δύο ματς και πρόστιμο.

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ