ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επιθετική απάντηση της FIFA στον Μαραντόνα

Επιθετική απάντηση της FIFA στον Μαραντόνα
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η FIFA πέρασε στην αντεπίθεση εναντίον του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά από τις κατηγορίες του Αργεντινού για τον διαιτητή του Κολομβία - Αγγλία.

Η FIFA απάντησε με ανακοίνωσή της στις κατηγορίες του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον διαιτητή που σφύριξε στο Κολομβία - Αγγλία, ο οποίος, σύμφωνα με τον Αργεντινό αστέρα, ευνόησε τους Άγγλους.

Ο 57χρονος βετεράνος, ο οποίος παρευρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας με πρόσκληση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ως "θρύλος της FIFA", έκανε λόγο για "μνημειώδη κλοπή" από τον Μαρκ Γκάιγκερ και σχολίασε την αμερικανική καταγωγή του.

Η FIFA απάντησε χαρακτηρίζοντας "εντελώς ακατάλληλα" τα σχόλια του Μαραντόνα και δήλωσε "λυπάται πολύ" που ένας τέτοιος παίκτης προέβη σε σοβαρές κατηγορίες.

"Κατόπιν σχολίων που έγιναν από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σχετικά με τον αγώνα για τη φάση των 16 μεταξύ Κολομβίας και Αγγλίας, η FIFA αντικρούει την κριτική της απόδοσης των διαιτητών, αφού θεωρεί ότι ήταν θετική σε ένα δύσκολο και υψηλά συναισθηματικό παιχνίδι.

Επιπλέον, θεωρεί επίσης τα πρόσθετα σχόλια και υπόνοιες που έγιναν ως εντελώς απαράδετκα και εντελώς αβάσιμα. Σε μία περίοδο που η FIFA κάνει τα πάντα μέσα στις δυνατότητές της για να διασφαλίσει ότι οι αρχές του fair play, η ακεραιότητα και ο σεβασμός αποτελούν εμπροσθοφυλακή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του πώς λειτουργεί ο οργανισμός πλέον, η FIFA λυπάται πολύ που διαβάζει τέτοιες δηλώσεις από έναν παίκτη που έγραψε ιστορία στο παιχνίδι μας".

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ