ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επικός καβγάς "on air" Κιν - Ράιτ για την εθνική Αγγλίας!

Επικός καβγάς "on air" Κιν - Ράιτ για την εθνική Αγγλίας!

Άναψαν τα αίματα και μάλιστα σε live μετάδοση, με τους Ρόι Κιν και Ίαν Ράιτ να καβγαδίσουν για τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Άστραψαν και βρόντηξαν! Δύο μεγάλες δόξες του βρετανικού ποδοσφαίρου, οι Ρόι Κιν και Ίαν Ράιτ, δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους και επιτέθηκαν σε... ζωντανή μετάδοση ο ένας στον άλλο, με επίκεντρο την εθνική Αγγλίας.

It's (not) coming home... Η Αγγλία τέθηκε νοκ - άουτ από τον Κροατία στον έξτρα χρόνο του ημιτελικού. Το πολυπόθητο βαρύτιμο τρόπαιο θα απουσιάζει από τις αποσκευές των "τριών λιονταριών", που θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας από τον... καναπέ.

"Αν κάτι πάει στραβά, θα πάει", αναφέρει ένας από τους νόμους του Μέρφι και θα μπορούσε να απεικονίζει το κλίμα στο Νησί, έπειτα από το οδυνηρό φινάλε της εθνικής Αγγλίας στο τουρνουά.

Οι Ρόι Κιν και Ίαν Ράιτ ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο τηλεοπτικό στούντιο του ITV και κλήθηκαν να σχολιάσουν το παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Ρόι Κιν εξαπέλυσε (λεκτική) επίθεση στους Άγγλους οπαδούς και την... εμμονή τους με το τρόπαιο.

"Πριν τον αγώνα, όλοι μιλούσαν για τον τελικό εναντίον της Γαλλίας. Το επεσήμανα και πριν μερικές εβδομάδες. Πρέπει να εστιάζουν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνοντας με το... δάκτυλο τους Άγγλους οπαδούς, ενώ πρόσθεσε: "Δεν με ενοχλεί να είναι κάποιοι ευτυχισμένοι και να πλέουν στα ουράνια. Αλλά το πήγαν μακριά, σχεδιάζοντας φιέστες και παρελάσεις. Και είχα δίκιο. Έπρεπε να επανέλθουν στην πραγματικότητα".

Ο Ίαν Ράιτ δεν άφησε να πέσουν... κάτω τα λόγια του 46χρονου άλλοτε μέσου και νυν προπονητή, βγαίνοντας στην αντεπίθεση: "Δεν μιλάγαμε για τον τελικό. Απλώς, γελούσαμε μαζί σου! Ήμασταν ευτυχείς! Γιατί να μην ενθουσιαζόμαστε;".

Ο παλαίμαχος "κανονιέρης" των γηπέδων και της Άρσεναλ όχι μόνο δεν έβαλε τελεία, αλλά -επιπλέον- ειρωνεύτηκε τον Κιν για την ιδιαίτερη προφορά του, ενώ ο άλλοτε συμπαίκτης του στους "κόκκινους διαβόλους", Γκάρι Νέβιλ -που βρισκόταν στο πλατό- ανέλαβε χρέη... δικηγόρου, υπερασπιζόμενος τον Ράιτ.

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αναφέρει ένα γνωμικό, με τον Κιν, εμφανώς ενοχλημένο, να σχολιάζει με επικριτικό ύφος και αποδέκτη τον "άσπονδο" φίλο του, Ίαν Ράιτ: "Να ενθουσιάζεσαι όταν πας στον τελικό! Υπάρχει πιο πριν ο ημιτελικός και η φάση των ομίλων. Να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι γελοίο. Είσαι μεγάλος άνθρωπος. Γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να προκριθείς στον τελικό, πόσο μάλλον να κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χαλάρωσε.".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ