ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επίκληση σε Michigan και NCAA από Πικέ!

Spain's Gerard Pique, right, celebrates with  Andres Iniesta after scoring the opening goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and the Czech Republic at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Spain's Gerard Pique, right, celebrates with Andres Iniesta after scoring the opening goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and the Czech Republic at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 13, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ζεράρ Πικέ έστειλε ενωτικό μήνυμα παρομοιάζοντας την αλλαγή προπονητή στην εθνική Ισπανίας με την αντίστοιχη του Michigan στο NCAA του 1989!

"Σεισμό" στα θεμέλια της εθνικής Ισπανίας παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκάλεσε η ανακοίνωση πρόσληψης του Τζουλέν Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Βάσκος να απομακρυνθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της "φούρια ρόχα" δύο ημέρες πριν το πρώτο της ματς στο Μουντιάλ 2018 και ν' αντικατασταθεί από τον Φερνάντο Ιέρο.

Οι Ισπανοί διεθνείς, μάταια, προσπάθησαν να σταματήσουν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Σε κάθε περίπτωση, έστειλαν ενωτικό μήνυμα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης με στόχο την κατάκτηση του τίτλου σε αντίξοες (όπως έχουν διαμορφωθεί) συνθήκες.

Ο Ζεράρ Πικέ το έκανε με... επίκληση στο Michigan και το πρωτάθλημα NCAA του 1989. Ο προπονητής της ομάδας του πανεπιστημίου, είχε απολυθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Μπιλ Φρίντερ είχε συμφωνήσει ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Arizona την επόμενη σεζόν κι έτσι αποτέλεσε παρελθόν άμεσα. Τον αντικατέστησε ο βοηθός του, Στηβ Φίσερ, και το Michigan πήρε το πρωτάθλημα. Θα συμβεί το ίδιο;

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP IMAGES

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ