ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Εκτός πραγματικότητας ο Μπαζντάρεβιτς

Bosnia's coach Mehmed Bazdarevic makes a point from the side of the pitch during their World Cup Group H qualifying match against Greece at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's coach Mehmed Bazdarevic makes a point from the side of the pitch during their World Cup Group H qualifying match against Greece at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric) AP

Βρώμικο παιχνίδι από τους Έλληνες παίκτες και διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Βοσνίας είδε ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Ζένιτσα.

Η Ελλάδα έμεινε όρθια στη Ζένιτσα και απέσπασε 0-0 από τη Βοσνία, αποτέλεσμα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δεχθούν...

Κάτι που γίνεται κατανοητό από τα όσα ακολούθησαν στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά και τις δηλώσεις του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς λίγα λεπτά μετά. Βρώμικο παιχνίδι από τους Έλληνες παίκτες και διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Βοσνίας είδε ο τεχνικός των γηπεδούχων, που μάλλον τελούσε σε σύγχυση.

"Ξέραμε ότι οι Έλληνες παίζουν δυνατά για να μη πω βρώμικα. Δύο παίκτες μας είναι στο νοσοκομείο. Έπρεπε να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά δεν το καταφέραμε. Μας έλειψε η τελική ενέργεια, αν και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Ούτε ο διαιτητής ήταν νορμάλ. Έπρεπε να δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι που θα ήταν αρκετό για να κερδίσουμε", δήλωσε ο Μπαζντάρεβιτς. που δεν είπε κουβέντα για την συμπεριφορά των παικτών και του βοηθού του λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Photo credits: (AP Photo/Amel Emric)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε video η επίθεση στον Γιαννιώτα από τους Βόσνιους
Video με την επέμβαση της αστυνομίας στην εξέδρα των Βοσνίων
Τοροσίδης: "Αυτός που χτύπησε τον Γιαννιώτα προκάλεσε και στο Φάληρο"
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Η τρομερή επέμβαση του Καρνέζη στο 85' της αναμέτρησης
Γροθιά του Βόσνιου βοηθού προπονητή στον Γιαννιώτα
"Ντου" των Βόσνιων στο "Γαλανόλευκο Φάρο"
Όρθια στη Ζένιτσα η Ελλάδα, 0-0 με την Βοσνία
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ