ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δεν είδε την ισοφάριση της Ρωσίας ο Τσερτσέσοβ (VIDEO)

Russia head coach Stanislav Cherchesov waits for the beginning of the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Russia head coach Stanislav Cherchesov waits for the beginning of the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP IMAGES/AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο τεχνικός της Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερσέσοβ, δεν είδε την εκτέλεση πέναλτι του Τζιούμπα και κατά συνέπεια την ισοφάριση της ομάδας του επί της Ισπανίας.

Η Ρωσία ισοφάρισε την Ισπανία σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιούμπα στο 41' με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ρώσων να μην βλέπει την εκτέλεση του πέναλτι.

Ο έμπειρος τεχνικός, Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, την ώρα που ο σκόρερ των Ρώσων ήταν έτοιμος να εκτελέσει γύρισε το βλέμμα του από την άλλη, άρχισε να περπατάει και κατάλαβε από τους πανηγυρισμούς των υπόλοιπων μελών του πάγκου πως ο Τζιούμπα είχε ευστοχήσει. Μάλιστα τότε χαμογέλασε, πανηγύρισε και έδειξε σαν να του έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ