ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αζάρ: "Φανταστικό κοινό οι Έλληνες, ελπίζω να προκριθείτε"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπράινε έπλεξαν το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδας και ξεκαθάρισαν ότι το γκολ του Ρομελού Λουκακού ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μπορεί η Ελλάδα να γνώρισε την ήττα από το Βέλγιο ( 1-2 ), αλλά οι αντίπαλοι αναγνώρισαν το καλό ματς των διεθνών μας. Ο Βέλγος διεθνής αστέρας της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ κι ο συμπατριώτης του της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπράινε, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας με δηλώσεις τους στην Cosmote TV.

"Είναι μια ημέρα γιορτής, θα πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στην επιστροφή μας στο Βέλγιο. Ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ και το γεγονός ότι μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είναι μια δυνατή ομάδα η Εθνική Ελλάδας με φανταστικό κοινό κι ελπίζω να προκριθεί στο Μουντιάλ 2018. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στη Βοσνία", υποστήριξε ο Βέλγος διεθνής αστέρας της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

Ντε Μπράινε: "Πολύ καλή αμυντικά η Ελλάδα"

"Αυτός ήταν ο στόχος μας, να πάμε στο Μουντιάλ. Ανεξάρτητα από το τι μπορούσε να τύχει σε κάθε αγώνα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι σκοράραμε δεύτερο γκολ, αλλά και το πρώτο ήταν πολύ σημαντικό. Η Εθνική Ελλάδας είναι πολύ καλή αμυντικά. Θα δώσει μάχη με τη Βοσνία για τη δεύτερη θέση", υποστήριξε ο Βέλγος διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπράινε.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ