ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποχώρησε τραυματίας ο Κοεντράο

Portugal's Fabio Coentrao is taken away on a stretcher after being injured during the group G World Cup soccer match between Germany and Portugal at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Monday, June 16, 2014.  (AP Photo/Christophe Ena)
Portugal's Fabio Coentrao is taken away on a stretcher after being injured during the group G World Cup soccer match between Germany and Portugal at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Monday, June 16, 2014. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Φάμπιο Κοεντράο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο της "Groupama Aréna", στη διάρκεια του Ουγγαρία - Πορτογαλία, και μένει να φανεί εάν θα προλάβει το ματς της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό.

Επέστρεψε στην Πορτογαλία και είναι βασικό στέλεχος των πλάνων του Ζόρζε Ζεζούς για τη Σπόρτινγκ στην εκκίνηση της σεζόν. Η επιστροφή του στην εθνική ομάδα συνδυάστηκε από τραυματισμό καθώς ο 29χρονος Ίβηρας αριστερός μπακ αποχώρησε τραυματίας από την "Groupama Aréna" της Βουδαπέστης, στο 28ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ουγγαρία.

Μένει να φανεί εάν αυτό το πρόβλημα που "κληρονόμησε" από την αναμέτρηση της "Groupama Aréna" θα τον αφήσει εκτός για την αναμέτρηση των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας με τον Ολυμπιακό (12/9, 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ