ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποθέωση για Μιραλάς στο Καραϊσκάκη!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο γήπεδο Καραϊσκάκη στην ανάπαυλα, ενώ και ο ίδιος χαιρέτησε τον κόσμο και χτύπησε με το χέρι την καρδιά του! Αποθέωση για τον Βέλγο στο γήπεδο που μεγαλούργησε. (VIDEO)

Ο Κέβιν Μιραλάς έζησε μοναδικές στιγμές στο ημίχρονο του αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Όση ώρα έκανε προθέρμανση, βρισκόταν μπροστά στο πέταλο της Θύρας 7 και ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Όποτε έκανε... τσαλιμάκια με την μπάλα, οι φίλαθλοι αποθέωναν και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετήσει τον κόσμο και να δείξει την καρδιά του με το δεξί χέρι, σα να λέει ότι τους έχει στην καρδιά του και ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Άλλωστε, σε δηλώσεις που έκανε πριν το ματς της Εθνικής μας με το Βέλγιο, ανέφερε ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και δεν το αποκλείει ακόμα και για τον προσεχή Ιανουάριο, στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Προφανώς, μεγάλη μερίδα του κόσμου στο γήπεδο ήταν φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να φωνάζουν σύνθημα που ήταν σήμα κατατεθέν του Βέλγου όσο φορούσε την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ