ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απογοήτευση στη Βολιβία για Μέσι

Απογοήτευση στη Βολιβία για Μέσι

Μπορεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βολιβίας, Μαουρίσιο Σόρια, να αισθάνεται ανακουφισμένος από την απουσία του Λιονέλ Μέσι, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τους οπαδούς της "βέρντε".

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι παρών στο "Estadio Hernando Siles" της Λα Πας, καθώς η FIFA του επέβαλε τιμωρία αποκλεισμού από τα τέσσερα επόμενα ματς της εθνικής Αργεντινής για τη συμπεριφορά του απέναντι στο βοηθό της αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Χιλής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βολιβίας, Μαουρίσιο Σόρια, μπορεί να αισθάνεται ανακούφιση για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Αργεντινής, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τους οπαδούς της "βέρντε" που περίμεναν πώς και πώς να δουν τον "pulga" από κοντά αγωνιζόμενο στο γήπεδο της πρωτεύουσας, Λα Πας.

"Δεν παίζει ο Μέσι; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Περίμενα εδώ και καιρό αυτό το ματς για να πάρω τον γιο μου μαζί και να δούμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου", υποστήριξε Βολιβιανός οπαδός που υπολόγιζε να πάει από νωρίς στο "Estadio Hernando Siles" για να δει από κοντά κάθε κίνηση του Αργεντινού.

"Θέλαμε να νικήσουμε την εθνική Αργεντινής με τον Μέσι στον αγωνιστικό χώρο, για να μην έχουν άλλη δικαιολογία", υποστηρίζει ένας άλλος συμπατριώτης του. Δεν είναι, ωστόσο, μόνον οι απλοί φίλαθλοι που έχουν στενοχωρηθεί από την εξέλιξη αυτή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ole, διεθνείς Βολιβιανοί παίκτες είχαν σκοπό να ζητήσουν τη φανέλα του Μέσι μετά τη λήξη του ματς. Άλλωστε, θα επρόκειτο για ενθύμιο ζωής.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βολιβίας πολλοί αγόρασαν το εισιτήριό τους για την αναμέτρηση (28/3, 23:00) μόνο για να δουν τον Μέσι, καθώς η εθνική ομάδα της χώρας δεν έχει ελπίδα πρόκρισης (βρίσκεται στην 9η θέση με επτά βαθμούς).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ