ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποδοκιμασίες στον κροατικό εθνικό ύμνο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Οι Έλληνες φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον κροατικό εθνικό ύμνο, πριν από την έναρξη της ρεβάνς για το μπαράζ του Μουντιάλ 2018 στο "Καραϊσκάκης" (video)

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες φίλαθλοι που αποδοκίμασαν τον κατά την διάρκεια του κροατικού εθνικού ύμνου, πριν από την έναρξη της ρεβάνς για το μπαράζ του Μουντιάλ 2018 στο "Καραϊσκάκης".

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς του Ζάγκρεμπ οι Κροάτες είχαν επίσης αποδοκιμάσει στον ελληνικό ύμνο, κάτι που προφανώς έφερε και την... αντίδραση.

Αποδοκιμασίες στον κροατικό εθνικό ύμνο

ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όπως και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία στο ίδιο γήπεδο για τη φάση των ομίλων έτσι και τώρα, την εμφάνισή της έκανε η σημαία της Μεγάλης Ελλάδας, με το μήνυμα "Ένωσις ή Θάνατος".

Η σημαία υψώθηκε το 1914 στην Κορυτσά, στο πλαίσιο της αυτονόμησης της Βορείας Ηπείρου, ωστόσο και στα νεότερα χρόνια χρησιμοποιείται από διάφορες οργανώσεις που οραματίζονται την προσάρτηση της περιοχής στα εδάφη της Ελλάδας.

photo: eurokinissi.gr

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ