ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απειλές και ρατσιστικά σχόλια Σουηδών σε Ντουρμάζ

Referee Szymon Marcniak of Poland, right, talks with Sweden's Jimmy Durmaz, middle, at the end the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Referee Szymon Marcniak of Poland, right, talks with Sweden's Jimmy Durmaz, middle, at the end the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δέχθηκε από Σουηδούς απειλές και ρατσιστικά μηνύματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media λόγω του φάουλ στον Τίμο Βέρνερ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο για τη Γερμανία γκολ του Τόνι Κρόος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, πέρασε τον Τζίμι Ντουρμάζ στη θέση του Βίκτορ Κλάεσον στο 74ο λεπτό της αναμέτρηση κι ο εξτρέμ της Τουλούζ (πρώην του Ολυμπιακού) υπέπεσε σε φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ήταν αυτό, από την εκτέλεση του οποίου ο Τόνι Κρόος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Ρόμπιν Όλσεν κι έδωσε τη νίκη (2-1) στην εθνική Γερμανίας. Οι λογαριασμοί του Τζίμι Ντουρμάζ στα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα.

Το περιεχόμενο αυτών, ως επί το πλείστον, απειλητικό. Ακόμη και ρατσιστικό, καθώς τον καλούσαν να αγωνιστεί με την εθνική Τουρκίας (έχει την υπηκοότητα της γειτονικής χώρας). Ο συμπαίκτης του, Ρόμπιν Έκνταλ, βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του.

Γενική κατακραυγή για τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε ο 29χρονος παρατηρείται και στα κορυφαία ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας. Είναι ο τρίτος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που δέχεται απειλές μετά τον Ρόμπι Κρούζε ( για την απόδοσή του με την εθνική Αυστραλίας) και τον Κάρλος Σάντσες ( για την αποβολή με την εθνική Κολομβίας)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ