ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αντεγκλήσεις και σπρωξίματα ανάμεσα στους πάγκους Γερμανίας - Σουηδίας

Αντεγκλήσεις και σπρωξίματα ανάμεσα στους πάγκους Γερμανίας - Σουηδίας

Η κίνηση Γερμανού αξιωματούχου να χειροκροτήσει ειρωνικά μπροστά από τον Γιάνε Άντερσον προκάλεσε την αντίδραση του σουηδικού πάγκου και σύρραξη ανάμεσα στα επιτελεία των δύο εθνικών ομάδων μετά τη λήξη του ματς. (VIDEO)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Όλα Τόιβονεν, η Γερμανία ισοφάρισε τη Σουηδία με το γκολ του Μάρκο Ρόις και πήρε νίκη-"θρίλερ" με γκολ του Τόνι Κρόος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης του Σότσι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι Γερμανοί ξέσπασαν μετά το γκολ του μέσου τη Ρεάλ και αξιωματούχος των "πάντσερ" έσπευσε μετά τη λήξη του ματς προς τον πάγκο της Σουηδίας, χειροκροτώντας ειρωνικά μπροστά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της δεύτερης, Γιάνε Άντερσον.

Οι Σκανδιναβοί αντέδρασαν άμεσα, και υπήρξαν αντεγκλήσεις και σπρωξίματα ανάμεσα στα επιτελεία των δύο εθνικών ομάδων. Δείτε το ακόλουθο video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γερμανία - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ