ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αναστασίου: "Εάν το Βέλγιο υποτιμήσει την Ελλάδα, θα γίνει η έκπληξη"

Panathinaikos' head coach Giannis Anastasiou gives directions to his players during the Group E Europa League match between PSV Eindhoven and Panathinaikos at Philips stadium, in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 23, 2014. (AP Photo/Peter Dejong)
Panathinaikos' head coach Giannis Anastasiou gives directions to his players during the Group E Europa League match between PSV Eindhoven and Panathinaikos at Philips stadium, in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 23, 2014. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο τεχνικός της Ρόντα, Γιάννης Αναστασίου, υποστήριξε ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη σε περίπτωση που το Βέλγιο την υποτιμήσει κι έφερε το παράδειγμα της φιλικής νίκης επί της Ολλανδίας.

Στην ολλανδική ιστοσελίδα, "Soccernews.nl", μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου δίνοντας την εκτίμησή του για την αναμέτρηση του Βελγίου με την Ελλάδα, το Σάββατο 25 Μάρτη στις 21:45 για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ρόντα εκτίμησε ότι εάν το Βέλγιο υποτιμήσει την Ελλάδα θα εκπλαγεί αρνητικά, φέροντας ως παράδειγμα τη φιλική αναμέτρηση και νίκη στο Αϊντχόφεν επί της Ολλανδίας (1-2) το Σεπτέμβρη του 2016.

"Εάν το Βέλγιο υποτιμήσει την Ελλάδα, μπορεί να γίνει η έκπληξη. Το Βέλγιο είναι καλύτερο από πλευράς ονομάτων παικτών, αλλά η Ελλάδα είναι αληθινή ομάδα. Στο φιλικό, οι Ολλανδοί έκαναν λάθος. Νόμιζαν ότι θα είναι εύκολο. Η Ολλανδία είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Έλληνες ήταν αποτελεσματικοί κι έκαναν το 1-2.

Εάν το Βέλγιο θέλει να νικήσει, τότε ο κάθε παίκτης θα πρέπει να δουλέψει σκληρά. Η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν παίζουν Αζάρ, Ντε Μπράινε και Μενιέ".

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ