ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αμφίβολος ο Βάρντι με Σουηδία

England's Jamie Vardy celebrates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between England and Italy at the Wembley Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Jamie Vardy celebrates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between England and Italy at the Wembley Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Τζέιμι Βάρντι θα είναι ο "πονοκέφαλος" του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην βουβωνική χώρα από το χθεσινό (3/7) ματς με την Κολομβία.

Ο Τζέιμι Βάρντι θα είναι ο "πονοκέφαλος" του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ τα επόμενα 24ώρα. Ο 31χρονος Άγγλος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην βουβωνική χώρα από το χθεσινό (3/7) ματς με την Κολομβία και μάλιστα γι' αυτό επιλέχθηκε την τελευταία στιγμή ο Έρικ Ντάιερ και όχι ο ίδιος για τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Το πρόβλημα αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ματς με την Σουηδία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ και ο Άγγλος προπονητής θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να μάθει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Όσο για τον Χάρι Κέιν που έχει ενοχλήσει στη μέση και τον Ντέλε Άλι, ο οποίος αντιμετώπισε προ ημερών πρόβλημα στον μηρό και του στέρησε την συμμετοχή του στα παιχνίδια με τον Παναμά και το Βέλγιο, αναμένεται να παίξουν κανονικά με την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ