ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αλντερβάιρελντ: "Η Ελλάδα ήρθε για να πάρει το 0-0"

Belgium's Toby Alderweireld, right, goes us against Greece's Kostas Mitroglou during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Toby Alderweireld, right, goes us against Greece's Kostas Mitroglou during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Οι Βέλγοι δεν έχουν ξεπεράσει την ισοπαλία (1-1) με την Εθνική Ελλάδας, με τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ να υποστηρίζει ότι οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε πήγαν στις Βρυξέλλες με μοναδικό σκοπό να πάρουν το 0-0.

Η εθνική Βελγίου βρίσκεται στο Σότσι, όπου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρωσίας (28/3, 19:00) σε φιλική αναμέτρηση, αλλά η ισοπαλία με την Ελλάδα (1-1) το Σάββατο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη δεν έχει... ξεπεραστεί.

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ τρεις ημέρες μετά το ματς των Βρυξελλών υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας πήγε στο "Roi Baudouin" με σκοπό να πάρει το 0-0 και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του συζήτησαν μετά το ματς για το τι πήγε στραβά.

"Μετά το ματς συζητήσαμε με την ομάδα. Συζητήσαμε για το τι δεν πήγε καλά. Ξέρουμε ότι τέτοιες καταστάσεις μπορεί να ξανασυμβούν στο μέλλον και δεν πρέπει να γίνει αυτό. Οι Έλληνες ήρθαν στις Βρυξέλλες με ένα πράγμα στο μυαλό, πώς να πάρουν το 0-0. Δεν μπόρεσαν να νικήσουν, αλλά κι εμείς φθάσαμε κοντά στη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα", υποστήριξε ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ σε Βέλγους δημοσιογράφους.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ