ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Αλλοι προπόνηση, άλλοι πάρτι": οι καταγγελίες της κυρίας Μπράβο για τη Χιλή

Chile players react after Brazil score against them during a World Cup qualifying soccer match in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine)
Chile players react after Brazil score against them during a World Cup qualifying soccer match in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο αποκλεισμός της Χιλής από τη Βραζιλία προκάλεσε το ξέσπασμα της συζύγου του Κλαούντιο Μπράβο, η οποία προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για τους παίκτες της "ρόχα".

Η Βραζιλία δεν χαρίστηκε στη Χιλή τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/10), καθώς τη νίκησε με 3-0 και την απέκλεισε! Η κάτοχος του Copa America δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι και δεν θα παίξει ούτε στα μπαράζ καθώς τερμάτισε στην 6η θέση.

Ο αποκλεισμός της Χιλής προκάλεσε την "έκρηξη" της συζύγου του Κλαούντιο Μπράβο, η οποία με ένα post στο instagram προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για τους παίκτες της "ρόχα", χωρίς βέβαια να συμπεριλαμβάνει σε αυτές τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι.

"Σας ευχαριστούμε για όλες τις ξεχωριστές αναμνήσεις, εθνική μου ομάδα. Ευχαριστώ τον κάπτεν Αμέρικα για όλα αυτά που ζήσαμε. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της εθνικής πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δούλεψαν και προσπάθησαν ενώ άλλοι πήγαιναν σε πάρτι και δεν έκαναν καν προπόνηση καθώς ήταν μεθυσμένοι. Εάν ταιριάζει το καπέλο φόρα το και σταμάτα το κλάμα. Γιατί τώρα κλαίει μία ολόκληρη χώρα. Θα σε περιμένουμε αρχηγέ μου με ανοιχτές αγκάλες", έγραψε χαρακτηριστικά η Κάρλα Παρντολιτσάνα.

Η Κάρλα Παρντολιτσάνα.

"Αλλοι προπόνηση, άλλοι πάρτι": οι καταγγελίες της κυρίας Μπράβο για τη Χιλή

Κεντρική photo: AP/Nelson Antoine

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ