ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι προκάλεσε "σεισμό" στο twitter

Το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι προκάλεσε "σεισμό" στο twitter

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του twitter έσπασε η στιγμή κατά την οποία σφύριξε για τελευταία φορά ο Ριτσόλι και έφερε τη Γερμανία στην κορυφή του κόσμου! Δείτε τους αριθμούς του twitter στον τελικό.

Ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο και του twitter. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα ρεκόρ τα οποία "έπεφταν" το ένα μετά το άλλο σε σχέση με ό,τι ξέραμε ως σήμερα για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ήδη από τη φάση των ομίλων τα στατιστικά ήταν εκπληκτικά.

Ακολούθησαν τα νοκ-άουτ, με το ασύλληπτο Βραζιλία-Γερμανία 1-7 να διαλύει κάθε ρεκόρ. Για να έρθει το τελευταίο σφύριγμα το Ριτσόλο για να προκαλέσει "σεισμό": Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Το λεπτό της λήξης του τελικού, γράφτηκαν 618.725 tweets. Τα περισσότερα στην ιστορία του twitter, ξεπερνώντας τα 580.166 στο 5-0 του Κεντίρα απέναντι στη Βραζιλία. Λίγο νωρίτερα, στο γκολ του Γκέτσε, το κοντέρ έγραψε 556.499, ενώ τη στιγμή που ο Μέσι πήρε την χρυσή μπάλα, 395.773.

Ωστόσο ο τελικός δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ του 1-7. Συνολικά 32,1 εκατομ. tweets γράφτηκαν κατά τη διάρκειά του, με τον ημιτελικό να παραμένει στην κορυφή με 35,6 εκατ.

Στον χάρτη που θα βρείτε στο τέλος, μπορείτε να δείτε το πώς "παίχθηκε" στο twitter ο τελικός. Είναι εκπληκτική η απεικόνιση της "έκρηξης" στο σημείο που σκόραρε ο Γκέτσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ