ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα και τα μπαράζ του Μουντιάλ

Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα και τα μπαράζ του Μουντιάλ
INTIME SPORTS

Για την απογοήτευση των Ελλήνων και τη νίκη χωρίς αντίκρισμα επί του Λίχτενσταϊν (2-0), γράφουν τα περισσότερα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ:

Sky Sports: "Η Ελλάδα εξασφάλισε μια θέση για τα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς η προσπάθειά τους να προσπεράσουν την Βοσνία-Ερζεγοβίνη είχε απογοητευτικό φινάλε, παρά την εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Λίχτενσταϊν την Τρίτη".

Goal.com: "Ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς πέτυχε ένα άκρως σημαντικό γκολ, 20 πριν από το τέλος και έκανε το θρίαμβο της Ελλάδα επί της Λίχτενσταϊν (2-0), ένα αποτέλεσμα χωρίς σημασία".

Dailymail: " Τ' όνομα του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Έντιν Ντζέκο, προστέθηκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ που την επόμενη χρονιά θα παίξουν στο Μουντιάλ, αφού η Βοσνία εξασφάλισε μια θέση στην Βραζιλία. Η Βοσνία νίκησε 1-0 στην Λιθουανία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μουντιάλ..."

Eurosport.yahoo: "Η Ελλάδα θα πρέπει να παλέψει στα δύο ματς των πλέι οφ για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αφού με την εντός έδρας νίκη επί του Λίχτενσταϊν (2-0) την Τρίτη, τερμάτισαν πίσω από τους πρωτοπόρους Βόσνιους".

UEFA: "Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος σφράγισε τη θέση της στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο πρώτο και του Γιώργου Καραγκούνη στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς νίκησε εντός έδρας με 2-0 τον Λίχτενσταϊν, όμως αυτή η νίκη αποδείχθηκε ανεπαρκής για να προσπεράσει τους πρωτοπόρους Βόσνιους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ