ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διεθνείς για την κλήρωση

Οι διεθνείς για την κλήρωση
INTIME SPORTS

Δύσκολη χαρακτήρισαν την κλήρωση του Μουντιάλ οι διεθνείς, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη (videos).

Η κλήρωση των αντιπάλων της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν ήταν εύκολη σύμφωνα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

" Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα και ό,τι πετύχουμε", ήταν το σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τους συμπαίκτες του σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διεθνών:

Κώστας Κατσουράνης: " Οι κληρώσεις πάντα είναι περίεργες. Δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά από έξι μήνες. Είναι νωρίς ακόμη. Δεν ήταν εύκολη η κλήρωση, θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμένεις τίποτε εύκολο σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα κι ότι πετύχουμε".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: " Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Έχουμε χρόνο, να πάμε προετοιμασμένοι για να το απολαύσουμε. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο. Σε έξι μήνες όμως ίσως είναι τελείως διαφορετικές οι ομάδες. Δεν πάμε εκεί με κάποιο στόχο. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση.

Πάμε να απολαύσουμε την διοργάνωση, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρθει η πρόκριση τότε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Να μην δημιουργούμε όμως προσδοκίες σε εμάς και τον κόσμο. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να μας δουν να προχωράμε. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο".

Αλέξανδρος Τζιόλης: " Είναι μεγάλη επιτυχία ότι θα βρεθούμε στο Μουντιάλ. Πλέον στόχο έχουμε να περάσουμε στον όμιλο. Θα παίξουμε με τρεις δυνατές ομάδες, που έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Είναι νωρίς ακόμη και δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν όλες οι ομάδες. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα σε ένα παγκόσμιο παίζουν οι καλύτεροι στον κόσμο. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι όλα θα πάνε καλά".

Σωτήρης Νίνης: "Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, αλλά μπάλα είναι και θα δούμε. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά. Επιτυχία είναι που βρισκόμαστε εκεί. Ο,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλο. Η ομάδα μας έχει χτίσει ένα όνομα και ας σέβονται μας βλέπουν διαφορετικά".

Στέφανος Αθανασιάδης: " Οι αντίπαλοί μας δεν είναι μεγάλης δυναμικότητας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλές. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή κλήρωση. Η Κολομβία μπορεί να είναι πρώτη στο γκρουπ. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που δεν ξέρουμε πολλά για τον τρόπο παιχνιδιού. Όταν έρθει η στιγμή θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το καλύτερο. Εχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και θα φανεί στο γήπεδο. Στα Μουντιάλ πάντα φαβορί είναι η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Γερμανία".

Γιώργος Τζαβέλλας: " Και οι τρεις ομάδες είναι δύσκολες δεν είναι όμως η χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εγώ ξέρω τον Φαλκάο και τον Ροντρίγκες, όμως νομίζω ότι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε πρόσωπα. Ξέρω ότι δεν θα ήθελα χειρότερη κλήρωση. Σημασία έχει ότι η Ελλάδα είναι στο Μουντιάλ, από τη μεριά μας έχουμε καιρό να δουλέψουμε και αυτοί που θα πάμε εκεί θα μας επιλέξει ο Φερνάντο Σάντος".

Παναγιώτης Γλύκος: " Είναι όνειρό μου να παρευρεθώ σε αυτό το Μουντιάλ. Κληρωθήκαμε σε δύσκολο όμιλο, αλλά η Εθνική έχει δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνει. Θεωρητικά παίζουμε με… επιθετικούς αντιπάλους, αλλά στις μεγάλες διοργανώσεις οι άμυνες ίσως να είναι λίγο πιο κλειστές, άρα και η δουλειά του τερματοφύλακα διαφορετική. Νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας βασίζονται στην δύναμη και το τρέξιμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ