ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Ρονάλντο, γκολ Βιεϊρίνια

Επιστροφή Ρονάλντο, γκολ Βιεϊρίνια
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην δράση στο φιλικό Ιρλανδία - Πορτογαλία

Στο τελευταίο διεθνές φιλικό πριν το Μουντιάλ 2014 η Πορτογαλία νίκησε 5-1 την Ιρλανδία. Πρώτο διεθνές γκολ ο Βιεϊρίνια, έπαιξε 65 λεπτά ο Κρ. Ρονάλντο (videos)

Η Πορτογαλία νίκησε με 5-1 την Ιρλανδία στο Ντιου Τζέρσεϊ, στο τελευταίο διεθνές φιλικό πριν από το Μουντιάλ 2014, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη με το Βραζιλία - Κροατία (23:00).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην δράση (όπως και ο Πέπε) και μάλιστα ήταν στην βασική ενδεκάδα, παίζοντας μέχρι το 65'.

Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Ούγκο Αλμέιδα (2' και 37') και ένα αυτογκόλ του Κέοχ ενδιάμεσα (20').

Ο ΜακΚλιν μείωσε στο 52' και τα άλλα δύο γκολ της Πορτογαλίας πέτυχαν οι Βιεϊρίνια (77') και Φάμπιο Κοεντράο, αμφότερα από ασίστ του Νανί.

Όσον αφορά στον Βιεϊρίνια, μπήκε στο ματς στο 73' και σκόραρε 4 λεπτά αργότερα, ενώ αυτό είναι το πρώτο του διεθνές γκολ, στην 9η εμφάνισή του.

Η σύνθεση της Πορτογαλίας...

Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Αμορίμ (81' Μιγκέλ Βελόζο), Νέτο (65' Πέπε), Ρικάρντο Κόστα, Φάμπιο Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Ραούλ Μεϊρέλες (65' Αντρέ Αλμέιδα), Βαρέλα (73' Βιεϊρίνια), Κρ. Ρονάλντο (65' Νανί), Ούγκο Αλμέιδα (65' Έλντερ Ποστίγκα).

Το πρώτο διεθνές γκολ του Βιεϊρίνια

Ιρλανδία - Πορτογαλία 1-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ