ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το unfair των Αργεντίνων για Νεϊμάρ

BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Argentina fans cheer  during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 5, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Argentina fans cheer during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 5, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο όμως κάποιοι φίλοι της Αργεντινής έφτασαν στο σημείο να... πανηγυρίσουν για την άτυχη στιγμή του Βραζιλιάνου. Δείτε το απίστευτο video!

Η αντιπαλότητα Βραζιλιάνων-Αργεντίνων είναι αδιαμφισβήτητη όμως κάποιοι οπαδοί ορισμένες φορές υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Οι τελευταίοι που το έκαναν ήταν κάποιοι φίλοι της εθνικής Αργεντινής που έχουν ταξιδέψει στη "χώρα της σάμπα" καθώς λίγο μετά την πρόκριση της "αλμπισελέστε" στα ημιτελικά του Μουντιάλ τραγούδησαν σύνθημα κατά του Νεϊμάρ με αφορμή τον τραυματισμό που θα έθεσε νοκ-άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Και σαν να μην τους έφτανε το σύνθημα με στόχο τον άσο της "σελεσάο" θέλησαν να τραβήξουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή κρατώντας και υψώνοντας μία σπονδυλική στήλη από έναν σκελετό, υποννοώντας προφανώς το σημείο τραυματισμού του παίκτη (υπέστη σπονδυλικό κάταγμα).

Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη στο όλο θέμα που δεν είναι άλλη από πανό υπέρ του Νεϊμάρ που έφτιαξαν φίλοι της Αργεντινής και με το οποίο του ζητούν να κάνει δύναμη για γρήγορη επάνοδο στην ενεργό δράση...

Το unfair των Αργεντίνων για Νεϊμάρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ