ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δικό τους "Μινεϊράζο"!

Το δικό τους "Μινεϊράζο"!

Η εθνική Γερμανίας διέσυρε την αντίστοιχη της Βραζιλίας στο "Εστάντιο Μινεϊράο" του Μπέλο Οριζόντε, με τους συμπατριώτες των "πάντσερ" να το πανηγυρίζουν με το δικό τους τρόπο κάμποσα χιλιόμετρα μακριά.

Στη Βραζιλία για το Μουντιάλ δεν ταξίδεψαν παρά ελάχιστοι (τηρουμένων των αναλογιών) φίλαθλοι της εθνικής Γερμανίας, με αυτούς που έμειναν στη χώρα τους να μετατρέπουν στο δικό τους "Εστάντιο Μινεϊράο", το γήπεδο της Ουνιόν στο Βερολίνο και να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιβλητική νίκη των "πάντσερ" επί της "σελεσάο" και την πρόκρισή τους στον τελικό.

Το δικό τους "Μινεϊράζο"!

Οι φίλαθλοι της εθνικής Γερμανίας έφεραν μαζί τους στο γήπεδο της Ουνιόν Βερολίνου, τους καναπέδες από τα σπίτια τους σε μία συνήθεια που έγινε λατρεία και πανηγύρισαν το "Μινεϊράζο" που προκάλεσε η "Νασιοναλμανσάφτ" στη διοργανώτρια χώρα.

Το δικό τους "Μινεϊράζο"!

"Μου αρέσει πολύ το κλίμα εδώ, είναι καλύτερο από το να το έβλεπα στο σπίτι", εξήγησε ένας φίλαθλος της εθνικής Γερμανίας. Το ραντεβού φυσικά ανανεώνεται για τη Τετάρτη και τον ημιτελικό μεταξύ Ολλανδίας και Αργεντινής που θα κρίνει τον αντίπαλο της Γερμανίας στον τελικό του "Μαρακανά".

Το δικό τους "Μινεϊράζο"!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ