ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απολαυστικό "πείραγμα" του Λαβέτσι στον Σαμπέγια!

VESPASIANO, BRAZIL - JULY 06: Ezequiel Lavezzi and Lionel Messi during the Argentina training session at Cidade do Galo on July 6, 2014 in Vespasiano, Brazil. (Photo by Netun Lima/Getty Images)
VESPASIANO, BRAZIL - JULY 06: Ezequiel Lavezzi and Lionel Messi during the Argentina training session at Cidade do Galo on July 6, 2014 in Vespasiano, Brazil. (Photo by Netun Lima/Getty Images) GETTY IMAGES

Η παρολίγον πτώση του Σαμπέγια κατά τη διάρκεια του Αργεντινή-Βέλγιο έδωσε το έναυσμα στον Εσεκιέλ Λαβέτσι να κάνει πλάκα με τον προπονητή του, μιμούμενος την περίφημη "κίνησή του". Δείτε το video!

Ένα από τα highlights στη νίκη της Αργεντινής επί του Βελγίου στα προημιτελικά ήταν αναντίρρητα και η... αμήχανη στιγμή που βίωσε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, όταν έχασε την ισορροπία του (μετά το δοκάρι του Ιγκουαΐν στο δεύτερο ημίχρονο) και "γλίτωσε στο τσακ" από μία μεγαλοπρεπή πτώση προς τα πίσω .

Η σκηνή αυτή έκανε το γύρο του κόσμου και σχολιάστηκε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο μέσα από επικά memes που φτιάχτηκαν για τον Σαμπέγια , ωστόσο τα... καλύτερα για τον τεχνικό της "αλμπισελέστε" ήρθαν σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Εκεί ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, γνωστό "πειραχτήρι" στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας της χώρας του, μιμήθηκε το ατυχές περιστατικό με τον Σαμπέγια και έκανε άπαντες, παίκτες και προπονητή, να λυθούν στα γέλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ