ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έγραφε το σκονάκι του Ρομέρο...

Τι έγραφε το σκονάκι του Ρομέρο...

Η γυναίκα του Σέρχιο Ρομέρο, ήρθε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του μηνύματος που διάβαζε ο σύζυγός της πριν την εκτέλεση των πέναλτι στον ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Η τηλεοπτική κάμερα της μετάδοσης του ημιτελικού του Μουντιάλ της Βραζιλίας ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία έπιασε τον τερματοφύλακα της "αλμπισελέστε" να διαβάζει ένα σκονάκι πριν την εκτέλεση των πέναλτι από τους "οράνιε". Οδηγίες η κάτι άλλο; Η γυναίκα του Σέρχιο Ρομέρο, Ελιάνα Γκέρσιο, αποκαλύπτει...

"Παλιότερα κάθε φορά που σταματούσε την μπάλα, φιλούσε το αριστερό του γάντι. Του έγραψα αυτό το χαρτί, όταν τον γνώρισα, πριν φύγει για το Πεκίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Του έγραψα ένα όμορφο μήνυμα, και του ευχήθηκα το καλύτερο. Αυτό το χαρτί το κρατάει ακόμη. Το φυλάει πάνω του, σε όλους στους κρίσιμους αγώνες. Πάντως το 2008, του έφερε τύχη γιατί η Αργεντινή κατέκτησε το μετάλλιο.", δήλωσε η γυναίκα του Αργεντινού τερματοφύλακα, Ελιάνα Γκέρσιο. Δείτε εδώ ξανά το βίντεο με τον Σέρχιο Ρομέρο να διαβάζει το εν λόγω χαρτί πριν από την εκτέλεση των πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ