ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι και η παρέα του... 24 χρόνια πριν!

Ο Μέσι και η παρέα του... 24 χρόνια πριν!

Η Αργεντινή έφτασε στους "4" του Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια και αργεντίνικη ιστοσελίδα παρουσίασε φωτογραφίες με το πώς ήταν οι νυν άσοι της "αλμπισελέστε" το μακρινό 1990. Δείτε τους!

Ακούγεται απίστευτο για το μέγεθος της Αργεντινής όμως χρειάστηκε να περάσουν 24 χρόνια και πέντε διοργανώσεις για να καταφέρει η εθνική ομάδα της χώρας να βρεθεί μέσα στην κορυφαία τετράδα ενός Μουντιάλ ( 1-0 το Βέλγιο στον προημιτελικό ).

Θέλοντας μάλιστα να τονίσει πόσα πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε, μία αργεντίνικη ιστοσελίδα συγκέντρωσε φωτογραφίες των παικτών της Μπαρτσελόνα από την ηλικία που ήταν εκείνοι όταν η "αλμπισελέστε" έπαιξε για τελευταία φορά σε ημιτελικό Μουντιάλ (Ιταλία το 1990).

Ο Μέσι και η παρέα του... 24 χρόνια πριν!

Για να σας λύσουμε την απορία για το ποιός είναι... ποιός, στην φωτογραφία-κολάζ που παρουσίασε η ιστοσελίδα απεικονίζονται κατά σειρά (από αριστερά προς τα δεξιά) οι: Ντεμιτσέλις, Μαστσεράνο, Μέσι, Ιγκουαΐν, Λαβέτσι, Ντι Μαρία, Μάξι Ροντρίγκες, Γκάκο, Γκαράι και Αγκουέρο.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν οι Αργεντίνοι, για να φτάσει η εθνική ομάδα να επαναλάβει στα γήπεδα της Βραζιλίας την επιτυχία του 1990, χρειάστηκε να δώσει πρώτα 26 ματς σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και να περάσουν 8.771 ημέρες από την τελευταία παρουσία της στους "4"!

Ο Μέσι και η παρέα του... 24 χρόνια πριν!

Ο Λιονέλ Μέσι σε πολύ μικρή ηλικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ