ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ στο Instagram!

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12:  Neymar of Brazil (C) celebrates his second goal with Hernanes in the second half during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Adam Pretty/Getty Images)
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει απέναντι στην Κροατία GETTY IMAGES

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Βραζιλίας μπορεί να μην κατέκτησαν το Μουντιάλ που διεξάγεται στη χώρα τους, αλλά απέκτησαν περισσότερους followers στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η εθνική Βραζιλίας συνετρίβη από την αντίστοιχη της Γερμανίας και απώλεσε το όνειρο κατάκτησης του Μουντιάλ, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της "σελεσάο" απέκτησαν περισσότερους followers στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες κατά τη διάρκεια του μήνα που διεξήχθη το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το Bloomberg, επτά στους δέκα ποδοσφαιριστές που "ακολουθήθηκαν" περισσότερο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ήταν Βραζιλιάνοι με προσωπικότητες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να βρίσκονται πίσω από τον πρώτο Νεϊμάρ και τον δεύτερο Νταβίντ Λουίζ.

Μουντιάλ στο Instagram!

Επιβλητική είσοδο στην τριάδα έκανε η αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Χάμες Ροντρίγκες, με τον ηγέτη τον "καφετέρος" να βλέπει ραγδαία αύξηση στους followers του.

Δείτε εδώ το Instagram του Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ