ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μέρκελ ο τελικός του Μουντιάλ!

SALVADOR, BRAZIL - JUNE 16:  German Chancellor Angela Merkel looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Germany and Portugal at Arena Fonte Nova on June 16, 2014 in Salvador, Brazil.  (Photo by Martin Rose/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JUNE 16: German Chancellor Angela Merkel looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Germany and Portugal at Arena Fonte Nova on June 16, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Martin Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Με την παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ θα διεξαχθεί ο τελικός του Μουντιάλ της Βραζιλίας στο "Μαρακανά", όπου θα βρίσκεται η εθνική Γερμανίας περιμένοντας το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία - Αργεντινή.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, θα ταξιδέψει στο Ρίο ντε Ζανέιρο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ που διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στο "Μαρακανά".

Υπνενθυμίζεται ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε παρακολουθήσει από κοντά και την πρεμιέρα των "πάντσερ" στη διοργάνωση που συνοδεύτηκε από την επιβλητική νίκη επί της Πορτογαλίας με 4-0.

Η Γερμανία περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή τη Τετάρτη το βράδυ στην "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ