ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι αν γινόταν...;

Κι αν γινόταν...;

Ιστοσελίδα της Αργεντινής χρησιμοποιεί το βίντεο της μετάδοσης του ημιτελικού με την Ολλανδία για να δείξει τη διαφορετική τροπή που θα έπαιρνε η διαδικασία των πέναλτι με τα κόλπα της μπάλας. (βίντεο)

Η αργεντίνικη ιστοσελίδα "TYC Sports" επικαλείται το βίντεο του ημιτελικού της "αλμπισελέστε" με την Ολλανδία για να δείξει ότι τα κόλπα της μπάλας και η απροσεξία του Ρομέρο και του Φλάαρ θα μπορούσαν να αλλάξουν την οικονομία της διαδικασίας των πέναλτι και ίσως την πρόκριση στον τελικό.

Στο πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρον Φλάαρ για τους "οράνιε", ο Αργεντινός τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά βιάστηκε πάνω στον ενθουσιασμό του να πανηγυρίσει για το προβάδισμα της ομάδας του, με τον Ολλανδό να ακουμπά ελαφρώς την μπάλα με τον ώμο του, αυτή να παίρνει περίεργα φάλτσα και να κατευθύνεται προς το τέρμα, σταματώντας τελικά πάνω στη γραμμή. Αν η μπάλα δεν ακουμπούσε στον Ολλανδό και περνούσε τη γραμμή του τέρματος, τότε το γκολ θα μετρούσε κανονικά.

Δείτε τη φάση με πρωταγωνιστές τον Φλάαρ, τον Ρομέρο και την μπάλα που κάνει τα τερτίπια της, ακούστε και την περιγραφή των Αργεντινών δημοσιογράφων που είδαν το χάρο με τα μάτια τους.

Το γκολ θα μετρούσε κανονικά και δεν έχει σημασία πόσες φορές θα χτυπήσει η μπάλα στο έδαφος αρκεί να μην την ξαναβρεί ο παίκτης που εκτέλεσε το πέναλτι και φυσικά κανένας άλλος παίκτης. Δείτε το βίντεο από μία παρόμοια περίπτωση όπου το γκολ μέτρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ