ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίστευτη υπόσχεση της γυναίκας του Ρομέρο σε Ριάνα!

Η απίστευτη υπόσχεση της γυναίκας του Ρομέρο σε Ριάνα!

Η Αργεντινή βρίσκεται στον τελικό του Μουντιάλ και όλοι περιμένουν να δουν αν η Ελιάνα Γκουέρσιο θα τηρήσει την προ ημερών υπόσχεσή της στη... Ριάνα σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

Η Ριάνα είχε πλέξει πρόσφατα το εγκώμιο του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας όμως η σύντροφός του Μελίσα Σάτα φρόντισε να της... κόψει τον βήχα, στέλνοντάς της δημόσια το μήνυμα να πάψει να ασχολείται με τον αγαπημένο της.

Η απίστευτη υπόσχεση της γυναίκας του Ρομέρο σε Ριάνα!

Λίγο αργότερα, η διάσημη τραγουδίστρια "ξαναχτύπησε", βάζοντας αυτή τη φορά στο... στόχαστρο τον Σέρχιο Ρομέρο και γράφοντας μέσω Twitter πως ο γκολκίπερ της Αργεντινής είναι πολύ όμορφος.

Αυτή τη φορά όμως η "απάντηση" που πήρε ήταν εντελώς απρόσμενη: η σύζυγος του παίκτη, Ελιάνα Γκουέρσιο, ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή (μετά τη νίκη επί του Βελγίου) για το σχόλιο της Ριάνα και άφησε τους πάντες άναυδους.

Η απίστευτη υπόσχεση της γυναίκας του Ρομέρο σε Ριάνα!

"Ριάνα, αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, σου δανείζω τον άνδρα μου για μία εβδομάδα", δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, προφανώς θέλοντας να χρησιμοποιήσει χιούμορ αλλά και ειρωνεία απέναντι στην Ριάνα.

Ως γνωστόν, ο γκολκίπερ της Μονακό ήταν ο ήρωας της "αλμπισελέστε" στον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία αποκρούοντας τα πέναλτι των Φλάαρ και Σνάιντερ και όλοι πλέον περιμένουν, σε περίπτωση που η Αργεντινή πάρει το τρόπαιο, αν η Ριάνα θα απαιτήσει το δικό της... τρόπαιο!

Mandatory Credit: Photo by Gabriel Piko/PikoPress/REX (3870058d)
 Eliana Guercio, wife of Argentina's Sergio Romero
 Nigeria v Argentina, 2014 FIFA World Cup, Group F, Estadio Beira-Rio, Porto Alegre, Brazl - 25 Jun 2014
Mandatory Credit: Photo by Gabriel Piko/PikoPress/REX (3870058d) Eliana Guercio, wife of Argentina's Sergio Romero Nigeria v Argentina, 2014 FIFA World Cup, Group F, Estadio Beira-Rio, Porto Alegre, Brazl - 25 Jun 2014 GABRIEL PIKO/PIKOPRESS/REX

Σημειώνεται πως η Ελιάνα Γκουέρσιο είναι μοντέλο και ηθοποιός ενώ έχει γίνει ευρέως γνωστή στην πατρίδα της από τις... τολμηρές εμφανίσεις της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Η υπόσχεση στη Ριάνα από τη σύζυγο του Σέρχιο Ρομέρο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ