ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχεις ρε Ντελόρτε

Δεν υπάρχεις ρε Ντελόρτε

Ο Αλεχάντρο Ντελόρτε έψαξε και βρήκε έναν τρόπο ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή θέση στον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Ολλανδία.

Η δίψα που έχουν όλοι στην Αργεντινή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία είναι γνωστή και έχει φανεί σε όλες τις αντιδράσεις τους. Αυτό όμως που έκανε ο Αλεχάντρο Ντελόρτε δεν έχει προηγούμενο και ξεπέρασε κάθε όριο.

Αν σας λέει κάτι το όνομα πρόκειται για τον επιθετικό που είχε περάσει πριν από περίπου έξι χρόνια από τον Άρη.

Τώρα βγάζει το ψωμί του στην Αργεντινή και θέλησε να πάει να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών της Εθνική ομάδας της χώρας του στον ημιτελικό με την Ολλανδία. Έτσι, ζήτησε εισιτήριο από τον Ροντρίγκο Παλάσιο με τον παίκτη της Ίντερ να του καλύπτει την επιθυμία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την "Ole", από εκεί είναι και η φωτογραφία, ο Ντελόρτε όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ήθελε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη θέα. Σκέφτηκε λοιπόν να καθίσει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και να μπει στο γήπεδο. Οι άνθρωποι του γηπέδου τον έβαλαν να καθίσει στις VIP θέσεις που υπάρχουν σε κάθε θύρα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ντελόρτε είδε από εξαιρετική θέση την προσπάθεια του Μέσι και των συμπαικτών του για την πρόκριση στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ