ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή - Βραζιλία συμμαχία

EAST RUTHERFORD, NJ - JUNE 9: Oscar #10 of Brazil fights off Javier Mascherano #14 of Argentina during the first half of an international friendly soccer match on June 9, 2012 at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. (Photo by Rich Schultz/Getty Images)
EAST RUTHERFORD, NJ - JUNE 9: Oscar #10 of Brazil fights off Javier Mascherano #14 of Argentina during the first half of an international friendly soccer match on June 9, 2012 at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. (Photo by Rich Schultz/Getty Images) GETTY IMAGES

Μπορεί Αργεντινή και Βραζιλία να προσπαθούν να εκφράσουν τα αμοιβαία εχθρικά αισθήματα και σε αυτό το Μουντιάλ, ωστόσο μία φωτογραφία έρχεται να αποδείξει το αντίθετο.

Η αντιπαλότητα μεταξύ των εθνικών Αργεντινής και Βραζιλίας, αναβιώνει στο τουρνουά που διοργανώνει η δεύτερη, αλλά η εικόνα που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο "Εστάντιο Νασιονάλ" της Μπραζίλια, μάλλον έρχεται να αποδείξει το αντίθετο.

Η Αργεντινή αντιμετώπιζε το Βέλγιο στον προημιτελικό του "Εστάντιο Νασιονάλ" της πρωτεύουσας, Μπραζίλια, και στο σκληρό πυρήνα της κερκίδας της "αλμπισελέστε" έκανε την εμφάνισή του ένας οπαδός της εθνικής Βραζιλίας, υψώνοντας τη σημαία της χώρας που διοργανώνει το Μουντιάλ και αποδεικνύοντας ότι οι δύο χώρες που συνυπάρχουν αρμονικά στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής, μπορούν να το κάνουν και στον αθλητισμό.

Η φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και αποτελεί σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση.

Αργεντινή - Βραζιλία συμμαχία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ