Αυτή είναι η ομορφότερη μπάλα στην ιστορία των Μουντιάλ

Αυτή είναι η ομορφότερη μπάλα στην ιστορία των Μουντιάλ

Το Sport24.gr απεύθυνθηκε στους αναγνώστες του για την ομορφότερη μπάλα στην ιστορία των Μουντιάλ και εκείνοι έδωσαν την πρωτιά στην μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Χειρότερη όλων αυτή στα γήπεδα της Ιταλίας το 1990.

Το καλοκαίρι διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και κάποια πράγματα είναι ήδη έτοιμα. Ακόμα και η μπάλα, με την οποία θα αγωνίζονται οι ομάδες, παρουσιάστηκε από την FIFA.

Κομψή και ιδιαίτερη, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που μας εντυπωσιάζει. Έχουμε δει πολλές στο παρελθόν και αρκετές από αυτές τις νοσταλγούμε. Το Sport24.gr απεύθυνθηκε στους αναγνώστες του για την ομορφότερη μπάλα στην ιστορία των Μουντιάλ και τα αποτελέσματα βγήκαν.

Κορυφαία μπάλα αναδείχτηκε αυτή του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ έπεται η μπάλα του Μουντιάλ του 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας. Στην τρίτη θέση αναδείχθηκε η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μεξικό το 1970.

Όσο για την χειρότερη; Η μπάλα του Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία, το οποίο μάλιστα ήταν από τα πλέον αντιπαραγωγικά όσον αφορά στα γκολ που έμπαιναν.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

 

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24