Απλήρωτοι εδώ και μήνες οι εργάτες στις εγκαταστάσεις του Κατάρ

Το χρώμα του χρήματος αγνοούν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στις υπό κατασκευή εγκαταστάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Δεν σταματούν οι καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας των εργατών στις υπό κατασκευή εγκαταστάσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Πέρα από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις υπερωρίες και τις απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι, προέκυψαν και άλλες αποκαλύψεις. 

Συγκεκριμένα η Διεθνής Αμνηστία κατήγγειλε ότι οι εργαζόμενοι στην πόλη Lusail δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος για μήνες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που υπάρχουν σε κάθε εργάτη οφείλονται περίπου 2.000 δολάρια. Φυσικά, οι καταγγελίες έφτασαν παντού και η FIFA η οποία δήλωσε αναρμόδια αφού τα έργα δεν αφορούν το γήπεδο που χτίζεται στην πόλη για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά για την ίδια την πόλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εργάτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές προέρχονται από το εξωτερικό. Για την ακρίβεια πρόκειται για 78 εργάτες από το Νεπάλ, την Ινδία και τις Φιλιππίνες που χτίζουν από το μηδέν την πόλη Lusail.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo credits: AP Photo/Maya Alleruzzo, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.