ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούμα: "Μου αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά θα αποφασίσω στο τέλος"

O Μπρούμα
O Μπρούμα EUROKINISSI

Ο Μπρούμα με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Συνέντευξη στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Agencia EFE παραχώρησε ο Μπρούμα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Γουινέα-Μπισάου, όσο και για την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Επιπλέον, μίλησε και για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι θα πάρει την απόφασή του μετά από το τέλος του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και των κλήσεων της Εθνικής του ομάδας. Στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς υποστηρίζοντας ότι είναι ένας τεχνικός που μπορεί να κάνει το άλμα και να δουλέψει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα:

Για την παιδική του ηλικία σε Γουινέα-Μπισάου και Πορτογαλία: "Δεν θυμάμαι καλά την παιδική μου ηλικία, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρή, γιατί οι συνθήκες, σε σύγκριση με την Πορτογαλία, ήταν εντελώς διαφορετικές. Είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις εκεί.

Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο εμφανίστηκε όταν έπαιζα στη Γουινέα-Μπισάου στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι μου. Στην Πορτογαλία άρχισα να λατρεύω το ποδόσφαιρο. Έφτασα στην ηλικία των 11 ετών και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ήταν μια άλλη κουλτούρα, αλλά προσαρμόστηκα και τα πράγματα πήγαν καλά".

Για τον στόχο του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Super League Interweten: "Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, να πάω στο Euro και να κατακτήσω το Κύπελλο Ελλάδα".

Για τις πιθανότητες κλήσης του από τον Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία: "Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ελπίζω να κερδίσω και το Κύπελλο, να συνεχίσω να παίζω και να δείχνω ποιότητα, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ και ασίστ. Ελπίζω να επιστρέψω γιατί ο Φερνάντο Σάντος με ξέρει, ξέρει ποιος είμαι".

Για το αν μείνει στον Ολυμπιακό: "Θα το αποφασίσω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και αφού γίνουν οι κλήσεις στην Εθνική. Μετά από όλα αυτά θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο για μένα. Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου. Μου αρέσει πολύ να είμαι στον Ολυμπιακό, αλλά θα αποφασίσω όταν τελειώσουν όλα αυτά που είπα".

Για την πορτογαλική παροικία στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς: "Ναι είναι αρκετοί Πορτογάλοι εδώ. Ο προπονητής είναι πολύ καλός άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει φίλους τους παίκτες του, τους μιλάει κάθε μέρα. Νομίζω ότι είναι προπονητής που μπορεί να κάνει το άλμα και να δουλέψει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα.

Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλοί παίκτες και άνθρωποι. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί τους. Αυτούς με τους οποίους μιλάω περισσότερο είναι οι Σεμέδο και Τιάγκο Σίλβα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ