ΑΕΚ

Μπρόρσον για ΑΕΚ: "Δεν είμαστε κοντά, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον"

Ο Φρανζ Μπρόρσον στο ματς της Μάλμε με τη Λουντογκόρετς στο Champions League
Ο Φρανζ Μπρόρσον στο ματς της Μάλμε με τη Λουντογκόρετς στο Champions League © 2021 ANTON UZUNOV / AP IMAGES

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάλμε, Φρανζ Μπρόρσον, ερωτηθείς για τα σενάρια που τον συνδέουν με την ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται κοντά με την ελληνική ομάδα.

Ο Φρανζ Μπρόρσον έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε ως τον Δεκέμβριο και τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης συνδέουν το όνομά του με την ΑΕΚ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση για το ενδεχόμενο αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, ωστόσο ο ίδιος ερωτηθείς για τα σενάρια διέψευσε πως είναι κοντά σε οποιαδήποτε μορφής συμφωνία.

Την ίδια ώρα βέβαια επιβεβαίωσε πως γνωρίζει ότι η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση, χωρίς πάντως ν' αποκλείει την εκδοχή της ανανέωσης της σύμβασής του με τη σουηδική ομάδα. Συγκεκριμένα, για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά στο σουηδικό fotbollskanalen:

"Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Είναι δύσκολο να γνωρίζεις αν είσαι κοντά ή όχι. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον σύλλογο θα έλεγα, αλλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον ούτως ή άλλως. Υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ή τέσσερις συλλόγους. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχει κλείσει την πόρτα ούτε η Μάλμε. Πολλά μπορεί να συμβούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ