ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπριζ - Γκενκ: Ο Μινιολέ νικήθηκε με φοβερό τακουνάκι

O Ίτο σκοράρει με τακουνάκι με τη φανέλα της Γκενκ κόντρα στην Μπριζ
O Ίτο σκοράρει με τακουνάκι με τη φανέλα της Γκενκ κόντρα στην Μπριζ GLOMEX

Η Μπριζ πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 κόντρα στην Γκενκ, με τους φιλοξενουμένους να πετυχαίνουν ωστόσο το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης χάρη σε μία εντυπωσιακή έμπνευση του Ίτο που νίκησε τον Μινιολέ με τακουνάκι (VIDEO).

Το ντέρμπι κορυφής του βελγικού πρωταθλήματος βρήκε θριαμβεύτρια την Μπριζ την Κυριακή (24/1), με την πρωτοπόρο να λυγίζει με 3-2 εντός έδρας την αντίσταση της δεύτερης της βαθμολογίας, Γκενκ, και να αυξάνει σε 12 βαθμούς τη διαφορά της από την αντίπαλό της.

Παρηγοριά για τους φιλοξενούμενους το γεγονός πως το ένα από τα δύο τους γκολ ήταν χάρμα-ειδέσθαι, θέτοντας υποψηφιότητα ακόμα και για το καλύτερο του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σ

Σε πολύ γρήγορη αντεπίθεση που ξεδίπλωσαν στο 24ο λεπτό (έχαναν 1-0 εκείνη τη στιγμή), ο Αρτέγκα βγήκε από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, με τον Ίτο να δείχνει τρομερή οξυδέρκεια και αντίληψη και με φοβερό τακουνάκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μινιολέ.

Γκολ που θύμισε σε αρκετούς ένα παρόμοιο που είχε πετύχει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στον τελικό του Champions League του 1997 κόντρα στην Ντόρτμουντ (ασίστ ο Μπόκσιτς), που ούτε εκείνο είχε σταθεί αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Photo Credits: Glomex

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ