ΓΑΛΛΙΑ

Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Άνετη πρόκριση με Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπεπέ σε αγώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Κιλιάν Εμπεπέ σε αγώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας τη Μπρεστ με 3-0 για τους "32" του Κυπέλλου Γαλλίας με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του (VIDEO).

Εύκολη πρόκριση για την Παρί Σεν Ζερμέν στους "16" του Κυπέλλου Γαλλία μετά τη νίκη της εκτός έδρας επί της Μπρεστ με 3-0 το βράδυ του Σαββάτου. Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη ματς της Παρί ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 9' με ένα πολύ όμορφο γκολ καθώς πήρε τη μπάλα στο κέντρο, έκανε μια κούρσα, δεν μπόρεσε να τον σταματήσει κανείς και με αριστερό σουτ σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 35' ο Γάλλος επιθετικός είδε το σουτ που επιχείρησε να τραντάζει το αριστερό δοκάρι.

Το 2-0 έγινε στο 44' από τον Σαράμπια ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κούρσα και ασίστ του Ντρέξλερ. Εν συνεχεία οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Εμπαπέ με γκολ που πέτυχε στο 73' της αναμέτρησης των δύο ομάδων με το στήθος μετά από γύρισμα του Άνχελ Ντι Μαρία.

ΜΠΡΕΣΤ: Σιμπουά, Μπάαλ, Γκαμπριέλ, Ντοβέρν, Μπρασσιέρ, Φιλιποταέουξ, Μπελκέμπλα, Φαίβρ, Ντουαρόν, Φαντιγκά, Καρντονά

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ρίκο, Περέιρα, Αμπντού, Κέχρερ (51' Πεμπελέ), Μπάσκετ, Βεράτι, Ερέρα, Παρέδες, Σαράμπια (66' Ντι Μαρία), Ντράξλερ, Εμπαπέ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ