PREMIER LEAGUE

Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Διπλό και στο +8 με Φόντεν οι "πολίτες"

Ο Φόντεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ επί της Μπρέντφορντ | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Φόντεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ επί της Μπρέντφορντ | 29 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Μπρέντφορντ εκτός έδρας, εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Τσέλσι και Λίβερπουλ και βρίσκεται πλέον στην κορυφή και στο +8 και +9 από τους διώκτες της.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το χρέος της κόντρα στην Μπρέντφορντ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας με γκολ της Φόντεν και εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Τσέλσι και Λίβερπουλ και πλέον βρέθηκε στο +8 και στο +9 από τους διώκτες της στην Premier League μετά την 20η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα νωρίς στο σκορ, καθώς στο 16' ο Φόντεν με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Γκουαρδιόλα.

Η Σίτι δεν μπόρεσε εν συνεχεία να πετύχει και άλλα τέρματα ενώ δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της ενώ είναι αξιοσημείωτο και σπάνιο πως ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να κάνει ούτε μια αλλαγή στην ενδεκάδα στη διάρκεια των 90 λεπτών της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 88' αλλά μετά την εξέταση της φάσης στο VAR διαπιστώθηκε πως ο Ρούμπεν Ντίας ήταν μπροστά από την άμυνα της Μπρέντφορντ και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φερνάντεθ, Πίνοκ, Γιάνσον, Σόρενσεν, Ράσμουνσεν, Μπατίστ, Γένσεν, Ονιέκα (79' Μπινστρούπ), Τόμσον (82' Γκοντός), Βίσα (69' Κάνος), Τόνεϊ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ακέ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεζούς, Φόντεν, Γκρίλις.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Premier League:

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής


TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ