ΒΟΛΟΣ

Μπράτσος: "Θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας"

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - Βόλος | 3 Μαρτίου 2022
Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - Βόλος | 3 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού που έφερε την ομάδα του στην πέμπτη θέση υποστήριξε πως στόχος του συλλόγου της Μαγνησίας είναι η είσοδος στα playoffs.

Ο Βόλος πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0 και έκανε ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδο του στα playoffs καθώς ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μπράτσος υποστήριξε πως στόχος του συλλόγου της Μαγνησίας είναι η είσοδος στα playoffs.

"Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα και τα καταφέραμε. Μερικές φορές η τύχη μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ικανός, αλλά η ατυχία να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ανίκανος. Η ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Κάποιες φορές αστάθμητοι παράγοντες μας στερούν το αποτέλεσμα, αλλά εμείς πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και συγχαρητήρια γιατί πίστεψαν στις ικανότητές τους".

Για την ικανότητα του Βόλου να αναπληρώνει ποδοσφαιριστές που βοηθούν σημαντικά την ομάδα: "Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι νέοι παίκτες να ενσωματώνονται στην ομάδα με τη βοήθεια των παλιών παικτών. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα".


TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ